Despre noi

Suntem MIVA Terapia si credem in puterea terapeutica a masajului! Povestea noastra a inceput in 2011. Atunci am transformat pasiunea pentru “mai bine“, curiozitatea asupra sensului vietii, precum si permanenta cautare a starii de bine intr-un spatiu in care impartasim cu pacientii nostri tot ce am invatat in atatia ani de experienta in domeniul relaxarii si destinderii. In acest timp, sute de pacienti orientati catre descoperirea linistii interioare si a evolutiei spirituale au apreciat masajele MIVA Terapia.

 

Astfel spus, MIVA Terapia s-a nascut dintr-un Vis. Visul a devenit Dorinta. Dorinta a devenit Curaj. Curajul a devenit Actiune. Actiunea a devenit Misiune.

Misiunea a devenit…

Salon de Terapie prin masaj

Cu o experienta de peste 10 ani in practicarea terapiilor prin masaj si permanenta perfectionare a tehnicilor de masaj, oferim peste 15 tipuri de masaj precum si servicii de masaj personalizat, masaj adaptat pentru afectiuni pe care fiecare persoana le are. De la inceput si pana in prezent, perfectionarea noastra a fost continua. Astfel, la MIVA Terapia, pe langa diversitatea serviciilor de masaj pe care le avem in portofoliu, calitatea si profesionalismul sunt argumentele care ii conving pe pacientii nostri sa aleaga masajele MIVA de ani intregi. Cu sediul in centrul Bucurestiului (str Blanari, nr 12), accesul la salonul nostru este foarte accesibil chiar si cu mijloacele de transport in comun. Atmosfera relaxanta si linistitoare de la salonul nostru, muzica ambientala, aromele betisoarelor parfumate si intimitatea data de lumanarile parfumate creeaza mediul perfect pentru o ora (sau mai multe) de buna dispozitie si detensionare.

Scoala de masaj

Predam din anul 2018 cursuri acreditate de masaj si terapii prin masaj. La finalul fiecarui curs de masaj acreditat oferim diploma, eliberata de Ministerul Muncii si ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Te poti inscrie la: curs masaj somatic (relaxare, tonifiere, anticelulitic), curs drenaj limfatic manual, curs masaj reflexoterapie, curs masaj terapeutic, curs masaj pediatric. Profesionisti dedicati si pasionati, suntem aici pentru a da mai departe din cunostintele si experienta noastra. Stilul de masaj Mihaela Vanescu este apreciat atat de clientii salonului de masaj, cat si de clientii viitorilor tehnicieni maseuri, care au ocazia sa preia tehnica de masaj de la scoala noastra si sa ii dea o nota personala (asa cum fiecare maseur cu experienta ajunge sa faca, stilul lui devenind unic). Cursantii nostri sunt atat din Bucuresti, cat si din tara.

Brandul si salonul MIVA Terapia a fost infiintat de catre terapeut maseur si instructor tehnica masaj Mihaela Vanescu si ii apartin. Alaturi de Mihaela, in cadrul salonului de masaj MIVA Terapia practica terapii prin masaj si alti tehnicieni maseuri acreditati, cursanti ai scolii de masaj MIVA Terapia sau ai altor scoli acreditate de masaj.